Declaració de l'activitat 2023 i Comunicació de dades al registre (tràmit telemàtic obligatori: fins el 31 de març de 2024)

Com tramitar la inscripció al CCPAE (productors, elaboradors, comercialitzadors, importadors)

Consulta les convocatòries de feina vigents

 

 

Fes clic per subscriure't i rebre les notícies del CCPAE bisetmanalment

 

Webs d'interès
Gencat.cat Producció Agroalimentària Ecològica
Associació L'Era Formació, revista Agrocultura, Esporus
UE Web europea sobre agricultura ecològica
NOP Agricultura Ecològica als Estats Units d'Amèrica
Prodeca Promotora d'Export. Agroalimentàries
IRTA Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
INCAVI Institut Català de la Vinya i el Vi
INTERECO Agrupa les autoritats de control en AE
EOCC Agrupa autoritats i organismes de control a l'UE
ENAC Entidad Nacional de Acreditación

 

Inici arrow Avís Legal
Avís Legal Imprimir Correu

Dades d'identificació del responsable del lloc web

Denominació social: Consell Català de la Producció Agrària Ecològica  (també referit com a CCPAE)
Domicili: Carrer Del Doctor Roux, 80 3a, 08017 Barcelona
CIF: S0800044J
Telèfon: +34 93 552 47 90
Fax: +34 93 552 47 91
Correu electrònic:
Nom de domini: www.ccpae.cat
D'ara endavant, CCPAE.


Política de Privacitat i Protecció de Dades

Si ens proporcioneu les vostres dades personals, el tractament se sotmetrà a les previsions del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, en endavant RGPD.

El CCPAE, com a responsable del tractament, només tracta les dades personals dels interessats que resultin adequades, pertinents i no excessives, amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds, exercir les funcions públiques que li són pròpies i mantenir la comunicació necessària, d’acord amb la legitimitat esmentada a l’article 6.1.e) del RGPD. D’altra banda, si ho consentiu expressament, també tractarem les dades proporcionades amb la finalitat d’enviar informació rellevant i novetats sobre el CCPAE, amb el benentès que es podrà revocar aquest consentiment en qualsevol moment.

L’interessat és responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens lliura i té la facultat d’exercir els drets accés, rectificació, supressió, portabilitat i limitació del tractament de conformitat amb allò que disposa la normativa en matèria de protecció de dades. Per a exercir-los, haurà d’adreçar-se per email al Delegat de Protecció de Dades a en qualsevol cas, caldrà que hi adjunti una còpia del seu document nacional d’identitat o altre document identificatiu vàlid. També té dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control, com ara l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

De conformitat amb el que estableix la legislació vigent, en lliurar les vostres dades, n’autoritzeu la comunicació al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i a d’altres autoritats, departaments o organismes de la Generalitat, segons les funcions públiques involucrades.

Les dades que han estat facilitades en cap cas seran transferides a un tercers país o organització internacional sense una prèvia informació, i es destruiran quan ja no siguin necessàries per a les funcions públiques pròpies del CCPAE, o quan sigui revocat el consentiment que en va justificar la recollida.

L’interessat garanteix que les dades personals facilitades al CCPAE són certes i es fa responsable de comunicar-li’n qualsevol modificació.


Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts de la web, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, o de la Generalitat de Catalunya, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació de la web ni dels seus continguts.


Responsabilitat

La informació administrativa facilitada a través d'aquesta web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser comunicats formalment als nostres operadors o organismes públics, l'edició impresa dels quals és l'únic instrument que en dóna fe de l'autenticitat i contingut.

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquest organisme.

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica no garanteix que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

En cap cas, les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària de la web.

 

Data de la darrera actualització: 05/2021

 

Hot Topics

imagen Santiago reuneix les autoritats públiques de producció bio en les jornades formatives d'Intereco
12-04-2024 a les 00:00:00

La ciutat de Santiago de Compostela va ser el punt de trobada de les jornades internes de formació organitzades per Intereco, entitat que agrupa les autoritats públiques nacionals de control, promoció i certificació de productes procedents de l'agricultura ecològica, del 9 a l'11 d'abril. Enguany, el Consell Regulador de l'Agricultura Ecològica de Galícia va ser l'entitat coorganitzadora de l'esdeveniment.

A la trobada s'han treballat en àmbits com el dels sistemes de qualitat, les bones pràctiques, canvis normatius, la seva aplicació, harmonització de criteris i defensa dels productes ecològics a través de la investigació i la comunicació i la promoció.

Llegiu més...
imagen Convocatòria oberta: plaça vacant de tècnic/a inspector/a a la zona del Pallars Jussà o la Noguera
04-04-2024 a les 11:03:14

El CCPAE convoca una plaça vacant de tècnic/a inspector/a a la zona del Pallars Jussà o la Noguera, per a la qual és indispensable residir a les zona indicada a la convocatòria.

Les condicions de presentació de currículums estan especificades al detall de cada oferta de feina.

 

Llegiu més...
imagen El CCPAE posa en marxa el nou portal de tramitació electrònica per a la sol·licitud d'etiquetes
03-04-2024 a les 00:00:00

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) informa als operadors inscrits al seu registre que des del 3 d’abril es posa en marxa el nou portal de tramitació electrònica per a la sol·licitud de comercialització de producte i etiquetatge, que substitueix el procediment anterior.

 

Llegiu més...
imagen Presentació del Canal Ètic del CCPAE: un canal contra la corrupció
02-04-2024 a les 00:00:00

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) presenta el Canal Ètic del CCPAE, una via per denunciar qualsevol conducta que suposi una vulneració de la normativa vigent o aquelles que siguin -o puguin ser- il·legals, delictives o contràries al Codi Ètic i als principis bàsics del Consell.

L'entitat, com a autoritat de control, realitza un servei públic, per tant està lligada al compliment de les normes ètiques establertes per als serveis públics de Catalunya. Aquest canal neix amb el doble objectiu de lluitar contra la corrupció i complir amb la normativa en matèria d’igualtat i contra l’assetjament en l'àmbit laboral.

Les denúncies es poden tramitar de manera confidencial o anònima, segons esculli la persona denunciant, i es pot fer seguiment del cas mitjançant un codi facilitat quan s'obre la incidència.

Llegiu més...
imagen El CCPAE estrena canal per a denúncies sobre possibles vulneracions de la normativa de producció bio
28-03-2024 a les 00:00:00

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) informa que activa a partir d'avui, 28 de març de 2024, un sistema per denunciar possibles incompliments de la normativa de producció ecològica.

Llegiu més...
_CAL_LLISTAT_NOTICIES

Agenda

April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

 

Projecte de dinamització territorial (PAE)

 

Mitjans de lluita fitosanitària

 

 

Llotja PAE

 

L'Era, Espai de Recursos Agroecològics

 

Descobreix l'Ecosegell.cat! Un joc educatiu per aprendre sobre la producció ecològica a l'escola i a casa