Com tramitar la inscripció al CCPAE (productors, elaboradors, comercialitzadors, importadors)

Fes clic per subscriure't i rebre les notícies del CCPAE bisetmanalment

 

Webs d'interès
Gencat.cat Producció Agroalimentària Ecològica
TRACES Directori europeu de certificats orgànics
UE Web de la Unió Europea sobre agricultura ecològica
NOP Agricultura Ecològica als Estats Units d'Amèrica
Prodeca Promotora d'Export. Agroalimentàries
IRTA Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
INCAVI Institut Català de la Vinya i el Vi
INTERECO Agrupa les autoritats de control en AE
EOCC Agrupa autoritats i organismes de control a l'UE
ENAC Entidad Nacional de Acreditación
Associació L'Era Formació, revista Agrocultura, Esporus

 

Inici arrow Avís Legal
Avís Legal Imprimir Correu

Dades d'identificació del responsable del lloc web

Denominació social: Consell Català de la Producció Agrària Ecològica  (també referit com a CCPAE)
Domicili: Carrer Del Doctor Roux, 80 3a, 08017 Barcelona
CIF: S0800044J
Telèfon: +34 93 552 47 90
Fax: +34 93 552 47 91
Correu electrònic:
Nom de domini: www.ccpae.cat
D'ara endavant, CCPAE.


Política de Privacitat i Protecció de Dades

Si ens proporcioneu les vostres dades personals, el tractament se sotmetrà a les previsions del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, en endavant RGPD.

El CCPAE, com a responsable del tractament, només tracta les dades personals dels interessats que resultin adequades, pertinents i no excessives, amb la finalitat d’atendre les seves sol·licituds, exercir les funcions públiques que li són pròpies i mantenir la comunicació necessària, d’acord amb la legitimitat esmentada a l’article 6.1.e) del RGPD. D’altra banda, si ho consentiu expressament, també tractarem les dades proporcionades amb la finalitat d’enviar informació rellevant i novetats sobre el CCPAE, amb el benentès que es podrà revocar aquest consentiment en qualsevol moment.

L’interessat és responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens lliura i té la facultat d’exercir els drets accés, rectificació, supressió, portabilitat i limitació del tractament de conformitat amb allò que disposa la normativa en matèria de protecció de dades. Per a exercir-los, haurà d’adreçar-se per email al Delegat de Protecció de Dades a en qualsevol cas, caldrà que hi adjunti una còpia del seu document nacional d’identitat o altre document identificatiu vàlid. També té dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control, com ara l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

De conformitat amb el que estableix la legislació vigent, en lliurar les vostres dades, n’autoritzeu la comunicació al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i a d’altres autoritats, departaments o organismes de la Generalitat, segons les funcions públiques involucrades.

Les dades que han estat facilitades en cap cas seran transferides a un tercers país o organització internacional sense una prèvia informació, i es destruiran quan ja no siguin necessàries per a les funcions públiques pròpies del CCPAE, o quan sigui revocat el consentiment que en va justificar la recollida.

L’interessat garanteix que les dades personals facilitades al CCPAE són certes i es fa responsable de comunicar-li’n qualsevol modificació.


Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts de la web, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica, o de la Generalitat de Catalunya, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica.

Només està autoritzat l'ús personal no comercial. No està permesa la modificació de la web ni dels seus continguts.


Responsabilitat

La informació administrativa facilitada a través d'aquesta web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser comunicats formalment als nostres operadors o organismes públics, l'edició impresa dels quals és l'únic instrument que en dóna fe de l'autenticitat i contingut.

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquest organisme.

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica no garanteix que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

En cap cas, les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària de la web.

 

Data de la darrera actualització: 05/2021

 

Hot Topics

imagen Novetats al portal de tràmits: nou tràmit per actualitzar el correu electrònic per a notificacions
07-06-2024 a les 00:00:00

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) informa que s'ha inclòs un nou tràmit específic al nou portal de tràmits (https://tramits.ccpae.cat) per actualitzar l'adreça de correu electrònic per rebre les notificacions electròniques de l'entitat.

Llegiu més...
imagen Setmana Bio 2024: obert el període per a organitzadors d'activitats
04-06-2024 a les 00:00:00

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) informa que ja està obert el període de recollida d'activitats de la Setmana Bio 2024, durant el qual totes les persones i organitzacions interessades poden presentar activitats per nodrir el programa de la dotzena edició de la Setmana Bio per l'alimentació ecològica, que tindrà lloc del 12 al 20 d'octubre de 2024.

Llegiu més...
imagen El nou portal de tràmits del CCPAE facilita les gestions de la certificació als operadors ecològics
03-06-2024 a les 00:00:00

· El nou portal permet iniciar tràmits i accedir a un espai personal dels operadors, 'La meva carpeta', per poder fer el seguiment de l'estat dels tràmits, consultar les notificacions rebudes i accedir al seu històric acumulat des del 2022

· Els més de 5.300 inscrits a l'entitat de control i certificació ja compten amb el seu accés amb nom d'usuari i clau d'accés a la plataforma

· El procés de digitalització del CCPAE avança per oferir un servei més àgil, ampli i transparent als operadors ecològics catalans

· A més, l'autoritat pública de control ha realitzat 15 sessions formatives per capacitar els operadors bio en aquesta transició digital

Llegiu més...
imagen 12a edició del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica (Setmana Bio)
03-06-2024 a les 00:00:00

L'edició 2024 del premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica -12a edició- obre el termini per presentar les candidatures del 3 de juny al 25 de juliol de 2024, ambdós inclosos. Es poden presentar iniciatives i projectes relacionats amb la producció i l’alimentació ecològiques impulsats per qualsevol centre educatiu o entitat (incloses universitats i empreses).

Llegiu més...
imagen La certificació pública ecològica es dóna cita a l'Organic Food Iberia & Eco Living Iberia 2024
30-05-2024 a les 00:00:00

La cinquena edició d'Organic Food Iberia & Eco Living Iberia obrirà les portes els propers dies 4 i 5 de juny a IFEMA Madrid, acollint un any més l'esdeveniment professional de referència a la península Ibèrica del sector ecològic que reuneix els millors productors, compradors i distribuïdors de tot el món.

Llegiu més...
_CAL_LLISTAT_NOTICIES

Agenda

June 2024
M T W T F S S
27282930311 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Clica aquí per veure totes les estadístiques de la producció agrària ecològica a Catalunya

Projecte de dinamització territorial (PAE)

Mitjans de lluita fitosanitària

Llotja PAE

L'Era, Espai de Recursos Agroecològics

Descobreix l'Ecosegell.cat! Un joc educatiu per aprendre sobre la producció ecològica a l'escola i a casa