Com tramitar la inscripció al CCPAE (productors, elaboradors, comercialitzadors, importadors)

Consulta les convocatòries de feina vigents

 

Fes clic per subscriure't i rebre les notícies del CCPAE bisetmanalment

 

Webs d'interès
Gencat.cat Producció Agroalimentària Ecològica
TRACES Directori europeu de certificats orgànics
UE Web de la Unió Europea sobre agricultura ecològica
NOP Agricultura Ecològica als Estats Units d'Amèrica
Prodeca Promotora d'Export. Agroalimentàries
IRTA Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
INCAVI Institut Català de la Vinya i el Vi
INTERECO Agrupa les autoritats de control en AE
EOCC Agrupa autoritats i organismes de control a l'UE
ENAC Entidad Nacional de Acreditación
Associació L'Era Formació, revista Agrocultura, Esporus

 

Inici arrow Promoció
Promoció

El CCPAE planifica les actuacions de premsa, publicitat, relacions públiques, marxandatge i patrocini a través d'un Pla de Promoció i Difusió anual.

El Pla conté una plantejament inicial amb l’anàlisi DAFO (fortaleses, debilitats, oportunitat, amenaces) de la situació, i l’establiment dels públics objectius. A continuació, es defineixen els objectius comunicatius, l’estratègia de missatge, els canals i els recursos, i finalment es detallen actuacions i la seva calendarització, amb el pressupost necessari associat.

Actuacions destacades del Pla de Promoció i Difusió

El Pla de Promoció i Difusió del Consell recull un seguit d'actuacions que tenen la finalitat de fomentar la informació sobre l'activitat de certificació del CCPAE, el coneixement de les normes i principis de la producció ecològica, així com el consum dels aliments ecològics entre la població catalana.

Destaquen les campanyes publicitàries, tals com 'Ecoalimenta't' i 'Fes-te ECO', el calendari ecològic, la memòria d'activitats, a més de les activitats realitzades durant la Setmana Bio i l'assistència a fires nacionals i internacionals. També es contempla totes les actuacions relacionades amb el web, la Guia d'Operadors i les xarxes socials del Consell.

Finançament del Pla de Difusió i Promoció i del web del CCPAE

El pressupost del Pla va a càrrec dels comptes anuals del CCPAE, però també compta amb el finançament dels ajuts provinents de la Unió Europea i de la Generalitat de Catalunya per fomentar les activitats d'informació i promoció del Consell.

El web del Consell és un instrument imprescindible per donar a conèixer tota la informació relacionada amb l’agricultura ecològica i la seva certificació. En aquest sentit, un dels seus objectius és fomentar la informació i la promoció, així com la participació en el nostre programa de qualitat mitjançant totes les eines contingudes en el web, inclosa la Guia d’operadors.

Aquestes activitats d’informació, promoció i participació compten amb la col·laboració i l’ajut financer de la Unió Europea i del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de l’ajuda per a la participació i per a les activitats d’informació i promoció dels programes de qualitat dels aliments.

 

Seleccioneu alguna de les categories següents:

Agenda

July 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Participa al 14è Concurs de Fotografia del CCPAE! 100€ per a les 12 guanyadores + mes del Calendari Ecològic 2025 + 100€ extra per a la foto de portada!

 

Clica aquí per veure totes les estadístiques de la producció agrària ecològica a Catalunya

Projecte de dinamització territorial (PAE)

Mitjans de lluita fitosanitària

Llotja PAE

L'Era, Espai de Recursos Agroecològics

Descobreix l'Ecosegell.cat! Un joc educatiu per aprendre sobre la producció ecològica a l'escola i a casa