Consulta les Guies de certificació

agenda
Guia Directori
el temps

Accés operadors

Usuari

Contrasenya

Recordar contrasenya

Fes clic aquí si vols fer-nos la consulta online

Ajuda'ns a millorar! Volem la teva opinió

Webs d'interès
Gencat.cat Producció Agroalimentària Ecològica
Gastroteca Gastronomia i productes agroalimentaris
Parc a Taula Guia anual de la Diputació de Barcelona
Associació L'Era Formació, revista Agrocultura, Esporus
UE Web europea sobre agricultura ecològica
NOP Agricultura Ecològica als Estats Units d'Amèrica
Prodeca Promotora d'Export. Agroalimentàries
IRTA Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
INCAVI Institut Català de la Vinya i el Vi
INTERECO Agrupa les autoritats de control en AE
EOCC Agrupa autoritats i organismes de control a l'UE
ENAC Entidad Nacional de Acreditación

 

Inici arrow Sobre el web
Sobre el web Imprimir Correu

 

Aquest és el web oficial del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), l'organisme que certifica els aliments ecològics de Catalunya. 

El web del CCPAE va néixer a principis de 2002. Des de llavors, s'ha mantingut la voluntat de millorar-lo de forma permanent per tal d'oferir un millor servei als ciutadans i als operadors de l'agricultura ecològica de casa nostra. www.ccpae.org ha anat evolucionant, creixent en continguts i adaptant el web a les necessitats de l'usuari pel que fa a la navegació i l'accessibilitat. El novembre de 2005, la pàgina inicial i les principals seccions van experimentar una primera renovació gràfica. El desembre de 2008, el web va fer un canvi important incorporant noves aplicacions i modificant la seva presentació gràfica i disposició de continguts.

És amb aquesta voluntat de millora que hem anat incorporant noves seccions i funcionalitats per facilitar la comunicació i agilitzar els tràmits administratius.

Aquest web ha estat realitzat amb programari lliure Mambo i llicència GNU/GPL. Web optimitzada per resolucions de pantalla superiors a 1024 x 768 i navegador Mozilla Firefox.

images/stories/opensource-110x95.pngimages/stories/logoMambo.pngimages/stories/firefox-logo.png

S'està treballant en la línia d'adaptar tot el web a les recomanacions adoptades pel Consorci World Wide Web - W3C per tal d'eliminar les barreres que impedeixen el dret de qualsevol persona d'accedir a la informació i la comunicació.

L'equip editorial de ccpae.org està ubicat a la seu del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica. Aquest equip és responsable de la gestió dels continguts corporatius del portal ccpae.org, del manteniment de les seccions, així com de l'actualitat i les eines de navegabilitat.

Per qualsevol consulta, aclariment o suggeriment, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Gràcies per visitar-nos.

 

Actualitat

imagen El CCPAE compareix al Parlament per explicar les seves activitats
25-05-2017 a les 00:00:00

Dimarts 23 de maig, el president del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), Daniel Valls, va comparèixer a la Comissió d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del Parlament de Catalunya per explicar les actuacions de l'autoritat de control dels productes ecològics a casa nostra i l'estat del sector agroalimentari ecològic arran de les darreres estadístiques presentades. Valls va estar acompanyat per la directora tècnica del Consell, Núria Vallès, i diversos membres de la Junta Rectora de l'entitat, com Juli Bergé i David Torrelles.

 

Llegiu més...
imagen Aixecament de l'aplicació de mesures de l'Ordre APA/2442/2006 –Influença aviària–
24-05-2017 a les 10:01:18

El passat 2 de març de 2017, el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) va realitzar un comunicat mitjançant el qual s’informava que, atesa l’evolució de la situació de la influença aviària (IA), la Direcció General d‘Agricultura i Ramaderia del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) va acceptar temporalment el confinament voluntari de les aus a tot el territori català com a mesura de prevenció davant d’aquesta malaltia en aquelles explotacions no subjectes a l’obligació de confinar-les i que produeixen en sistemes de cria amb sortida a l’aire lliure, campers i ecològics.

 

Llegiu més...
imagen Els certificats d'importació i el registre a l'aplicació TRACES
19-05-2017 a les 12:34:25

Tal i com vam comunicar el passat mes de desembre, el passat mes d’abril va entrar en vigor el nou sistema de certificació electrònica de la UE per a les importacions de productes ecològics: TRACES.

 

Llegiu més...
imagen El CCPAE estrena canals d'informació a Whatsapp i Telegram
19-05-2017 a les 00:00:00

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) continua apostant per apropar la seva activitat i l'actualitat del sector ecològic a més sectors de la població. És per això que obre canals nous a les aplicacions de Whatsapp i Telegram per divulgar la certificació ecològica i informar de les activitats realitzades per l'entitat.

 

Llegiu més...
imagen Nou Quadern de Normes Tècniques de la PAE i nova Guia d’interpretació de la normativa
16-05-2017 a les 00:00:00

El sistema de producció agroalimentària ecològica ve regulat per la normativa comunitària. Malgrat tot, el reglament europeu preveu que les autoritats competents dels estats membres -a casa nostra, el DARP- poden establir determinades disposicions d’aplicació de l’esmentat marc jurídic. A Catalunya, aquestes disposicions es recullen en el Quadern de Normes Tècniques de la Producció Agroalimentària Ecològica.

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) comunica als operadors inscrits en el seu Registre que, en data 13 d'abril de 2017, s'ha publicat al DOGC Resolució ARP/763/2017, de 30 de març, per la qual s'aprova el Quadern de Normes Tècniques de la producció agroalimentària ecològica.

 

Llegiu més...
_CAL_LLISTAT_NOTICIES

Agenda

Maig 2017
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dj
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Llotja PAE

Projecte de dinamització territorial (PAE)